fredag 9. juli 2010

Den lange ventetiden

Tenk det er gått tre år siden vi startet jakten på et barn. Føler vi venter og venter i denne prosessen. Normalt må man vente en syklus før man får starte opp igjen på medisiner til nytt forsøk. Siden det er sommerferie må vi vente to sykluser. Det er jo typisk vår "flaks" i hele prøvergreiene. Så her venter jeg på at syklus to skal starte, slik at vi kanskje kan få et forsøk i slutten av august.

2 kommentarer:

Heidi sa...

Hei!

Kjenner meg veldig igjen i den situasjonen du er i. Jeg var gjennom mange runder,og det er fryktelig slitsomt. Men se på den lyse siden,du har jo ikke brukt opp noen forsøk. Siden det ble avbrutt mener jeg. Jeg hadde 4 fulle forsøk,og tre fryseforsøk. Det er sinnsykt tøft mens det står på,men prøv å nyt sommeren,og lev livet litt(sikkert enkelt å si...men jeg har vært der du er,og vet hva du går igjennom...)
Jeg vet ikke om du har prøvd det før,men jeg anbefaler veldig akupunktur i forkant og under forsøkene. Jeg er overbevist om at det var akupunktørnålene som gjorde at eggene festet seg hos meg :) Ta kontakt hvis det er ting du lurer på :)

Klem Heidi

Ufrivillig barnløs sa...

Hei :o)

Jeg hører alle sier jeg skal være glad for et avbruttforsøk, men det klarer jeg ikke. Føler jeg ble snytt fra å kunne få prøve å ruge. Etter tre år med motgang hadde vi trengt et lite "håp" å klamre oss til. Men i stedet får vi et slag i fjeset av eggene ikke ville la seg befrukte ei gang.

Sommeren skal drukes i alkohol :o)

Ha en fin sommer :)