mandag 15. mars 2010

Ingenting går vår vei

I dag er jeg på CD 34 og TR er ikke kommet. Jeg skjønner ikke hva som skjer med kroppen. Den er kanskje ustabil da den alltid kommer mellom cd 29-33, men den trengre vel for h%&*# ikke å gå over det 

Ringte Sykehuset for å høre om vi i det hle kunne rekke et forsøk denne syklusen. Det fikk vi ikke  Så da gikk dette også i vasken! Jeg ble så nedfor etter den beskjeden at jeg begynte å gråte som bare det på jobb. Snek meg ut bakveien og sendete sjefen en sms om at jeg måtte gå hjem, orket ikke treffe noen for det bare strømmet ut tårer. Og det har det egentlig gjort siden. Kjenner jeg er så sykt skuffet!

Får negative tanker. Vi er jo blant de uheldige som ikke får det til innen 1 år, ikke med pergo, så hva i all verden er det av grunner til at vi skal klare det nå?! Alt går jo i mot oss de siste tre årene.

11 kommentarer:

esmeralda sa...

Huff. Er det Påska som kommer i veien for forsøket da?? Føler veldig med deg, vennen.
Håper at dere kan få komme i gang ganske kjapt etterpå!
Du skulle ha kort-regime, eller hva? Typisk at TR lar vente på seg når man virkelig bare venter og venter!!
Tenker på deg og sender deg mange positive tanker!!
Klemme

Lagmatenselv sa...

Skjønner deg så innmari godt! Vi har jo ikke holdt på like lenge, men gudameg så mye grining det har vært i det siste. Nå som vi er i gang med ting her så er ting SÅÅÅ ufattelig mye bedre! Ingen grining, ingen kjiphet og alt er bare fint. Kjennes nesten som at det siste halve året bare har vært en vond drøm.

Håper dere får forsøk etter påska og at når dere er i gang så håper jeg du også får den samme lettelsen og gladheten som jeg har fått. Det er SÅ deilig og håper inderlig det varer leeenge for er så sliten av å være lei meg og grine hele tida.

MEGASUPERSTOR klem fra meg :klemme:

Ufrivillig barnløs sa...

Ja det er påska som kom i veien! Vi skal til med kort regime! Det er grusomt å vente når man er innstilt, hadde ikke reagert hvis det var en planlagt ventetid, men pga at syklusen tuller er ikke god grunn *sint*

Anonym sa...

Hei!

I dag fikk jeg beskjed (igjen) om at jeg ikke har eggløsning. Har vært ufrivillig barnløs i 3 år nå. I dag kjente jeg at jeg nesten ønsket å gi opp. Følte at ingen hadde det likt som meg. Men så kom jeg over bloggen din. Det høres kanskje litt rart ut, men det er "godt" å lese om andre som har det som meg. Det er så godt å lese at andre har samme tanker som meg.

Hvis det går greit ønsker jeg gjerne å følge bloggen din aktivt?

Hilsen Kristiansandjente 25 år.

Ufrivillig barnløs sa...

Hei Kristiansandjente 25 år! Det er kjempe koslig å høre at det kan være til hjelp.

Hvordan ligger dere an i forhold til utredning og behandling?

Fit-for-life sa...

Hei. Så ikke før nå at du hadde kommentert her.

Jeg har blogg, så du kan gjerne følge meg der hvis du vil.

Hvordan står det til med deg nå? Hva mener du egentlig med CD 34 og TR? Er det etter forrige mensen, og mensen du mener?

Kan jeg spørre hvilket sykehus du går til?

Vi har jo også prøvd i tre år, og et år med pergo, uten at jeg får eggløsning. Jeg synes også det er skrekkelig urettferdig.

Utredning av han viser at alt er i topp tilstand. Jeg fikk beskjed om at follikene mine ikke vokser, så har prøvd med pergo uten hell. Gikk så ned 23 kilo for å få assistert befruktning av fertilitetsklinikken sør. Fikk gonyhet i februar at jeg har fått eggløsning, men så kom den ikke i mars selv om jeg gikk på pergo da (og ikke i februar).

I dag ringte jeg til fertilitetsklinikken og legen skal nå finne ut hvordan de skal hjelpe meg framover (for til nå er det "bare" min egen gynekolog som har hjulpet med pergotime). De snakket visst om å gi meg tabletter. Men er så spent.

Ufrivillig barnløs sa...

hehe, forkortelsene er mye brukt i forumverden som snartgravid.com og kvinneguiden.no. Men CD er antall dager siden sist mens. DPO er dager etter EL (for de som har det) og TR er forkortelse for tante rød.

Jeg har ikke så lyst å legge ut hvilket sykehus jeg har, pga jeg vil ikke avsløre hvem jeg er. Pergo fugerte på meg, fikk EL, men det hjelp ikke med de fire kurene jeg prøvde.

Hvilke tabletter er det snakk om å gi deg nå?

Fit-for-life sa...

Ah - da forstår jeg litt mer. Godt å ha litt forklaring.

Nei, forstår hvis du ikke vil legge det ut. Tenkte bare at hvis du har samme sykehus som meg så kunne jeg kanskje spurt deg noen spørsmål som jeg lurer på ang det sykehuset. Men det går fint:)

Jeg skriver et innlegg på bloggen min nå om hva som har skjedd. Er så spent. Kunne gjerne skrevet det samme her - men tar for lang tid. Gidder du å lese der, så ser du hva som skjer?

Hva skjer med deg videre nå da?

Ufrivillig barnløs sa...

Har lest på bloggen sin og komentert der.

Hvis du melder deg inn på snartgravid sitt forum er det nok mange i samme sykehus som deg :) Får masse hjelp og tips der!

Vi venter på mens slik at vi får startet opp med ICSI og IVF!

Lagmatenselv sa...

Kan du ikke få primolut eller provera for å sette den i gang? Det syns jeg du skal få når du har venta SÅ lenge. Kan jo ta laaang tid!! :nemlig:

Ufrivillig barnløs sa...

Nei ikke så lang syklus, men sist mens kom sent og derfor rakk vi ikke forsøk den syklusen på grunn av påska. Så venter på ny mens nå. Er på cd 22 eller cd 23 nå :)