torsdag 26. november 2009

Det nærmer seg...

...lap og jeg er så nervøs for det. Jeg har aldri vært innlagt på sykehus. Og forbinder nok sykehus med død. Hele tanken med å bli dopet ned å forsvinne bort er skummel. I tillegg har jeg barndomstraumer ang sprøyter. Så hver gang jeg skal ta en sprøyte kaver jeg meg noe sykt opp - lege eller tannlege - det betyr ikke noe! Her i sommer besvimte jeg jo når jeg tok blodprøve. Syns det er flaut, men rett og slett ikke noe jeg kontrolerer. Men det går jo alltid bra på grunn av at det er jo for så kort tid, men å ligge i den senga å vente på det må være helt grusomt - for det er venting på sprøyta som er gale, i det den er satt slapper jeg av, kan til og med se på det da :roll:

Nei tror det er hele opplegget rundt det rett og slett! Er så kipt, vanskelig for å sove - da det dukker opp. Og drømer om det. Heldigvis er det ikke mange dager igjen med venting.

Håper jeg er blant de heldige som ikke får for mange komplikasjoner etterpå, men at jeg føler meg frisk og rask. Jeg håpte å få bakt et par sorter med julekaker i sykemeldingen!

Vil takke dere alle for de gode tilbakemeldingene på forumene - deres støtte betyr utrolig mye!

2 kommentarer:

Fru Irene, ho pene sa...

Håper det går greit med deg og at du har kommet greit igjennom det så langt. Mange gode tanker til deg og mannen :)

Ufrivillig barnløs sa...

Tusen takk :)